Autófényezőnk több éves tapasztalattal rendelkezik!

Teljes körű kárügyintézés árak,kárfelvétel árak,kárügyintézés árak cégünknél kedvezően!

Az autóval kapcsolatos káresemény rendkívül bosszantó és kellemetlen minden autós számára, amit csak tovább fokoz a rengeteg utánajárással és időbeli elhúzódással járó kárrendezési folyamat. Teljes körű  kárügyintézés szolgáltatásunkkal megkíméljük Önt a kárrendezéssel járó kellemetlen procedúráktól.Teljes körű kárügyintézés Budapest,teljes körű kárügyintézés 14.kerületben korrekt feltételekkel!A kárfelvétel a kárrendezés menete során válik fontossá, annak egyik igen lényeges és meghatározó mozzanata, lévén, hogy a biztosító a kárügyintézés során állapítja meg a minket érintő kártérítési összeg nagyságát is.

Autószerviz Budapest,autószerviz 14.kerület területén több éves szakmai tapasztalattal!

Autószerviz árak kedvezően cégünknél!Tudta, hogy a gépjárművének folyamatos átvizsgálása nem csak azért fontos, elkerülje a nagyobb meghibásodásokat, hanem ezért is, hogy nagymértékben csökkentse a belesetek kockázatát és növelje a járműben utazók biztonságát. Ezért fontos, hogy gépkocsija biztonságosan működjön, ezt pedig a folyamatos és szakszerű ellenőrzésekkel tudjuk garantálni Önnek autószervizünkben.

 

 

Karosszéria javítás árak miatt keressen minket bizalommal!

A  profin felszerelt műhelyünkbe karosszéria javításra érkező járművek karosszériáinak tényleges esztétikai hibafeltárásához és/vagy biztosítós kárfelvételéhez, pót szemléjéhez történő ideális körülmények megteremtése dolgozóink feladata.Ha szükséges, először egy alapos tisztításon esnek át a javításra leadott gépkocsik, mely keretében a külső szennyeződésektől megszabadítva azokat, elkezdődhet a munka. Olyan sérülések is láthatóak sok esetben ilyenkor avatottabb szemek által, melyekről a Tulajdonosnak még tudomása sem volt addig.Karosszéria javítás Budapesten de pontosabban karosszéria javítás 14.kerületben végezzük el !

 

 

Autófényezés 14.kerületben profi autófényező 14.kerületi műhelyünkben !

Egy profi autófényező jóval több színt és színárnyalatot tud megkülönböztetni (és az elkészült autón is észrevenni), mint a hétköznapi ember, vagy más szakterületen dolgozó autófényező Budapesti  szakember.Autófényező árak függ az autó elemeitől is. A professzionális autófényezés a levegőben szálló portól mentesen, túlnyomásos, többfázisú levegőkeringető rendszerrel ellátott hőkamrában történik. A levegő felülről paplanszűrőn át pormentesen érkezik a helyiségbe, alul pedig egy másik szűrőn kiszívják a levegőt. A falra légypapírhoz hasonlóan a por megfogására szolgáló anyagot kennek fel, ez a kamraragacs.