CNC marás miatt keressen minket bizalommal!

Alumínium megmunkálás szuper alumínium megmunkálás árakkal együtt!

Az alumíniumötvözetek szilárdsága viszonylag kicsi, hőtani jellemezői kedvezőek, így jól forgácsolhatóak. Kivétel a színalumínium, amelyet nagy képlékenysége miatt nehéz megmunkálni. Az öntött ötvözetek, amelyeknek a szívóssága kisebb, általában jobban forgácsolhatóak. Az alakítható ötvözetek közül a közepes keménységűek forgácsolhatók a legjobban, a lágyakat a nagy képlékenység, a keményeket pedig a koptatóhatás miatt nehezebb az alumínium megmunkálás is.Alumínium megmunkálás Budapesten műhelyünkben végezzük el.

 

Alumínium marás árak miatt kérjen árajánlatot!

Az alumínium marás során az elsődleges probléma, amivel szembesülhetünk az a forgácselvezetés problémája. Amikor alumínium maráshoz szerszámozunk, mindig figyeljünk, hogy elegendő hely legyen a forgács elvezetéséhez. Irányelvként elmondható, hogy 3 élű szármarókkal érdemes kezdeni a technológia beállításának az iterációját, de ez erősen átmérő függő. 8 mm-es maróátmérők alatt lehetünk gondban, egyrészt a forgács elvezetés miatt, másrészt a vágósebesség miatt. Alumínium marás Budapest területén is !

 

Fémmegmunkálás árak

A fémmegmunkálás egy átfogó, összegző fogalom, ami minden fém mechanikai elvű alakítási részfolyamatot magába foglal.A fémmegmunkálás alapú alkatrészgyártás első lépése a műszaki egyeztetéssel kezdődik. Legyen szó kis, vagy nagy szériáról, minden esetben teljeskörű segítséget nyújtunk a megrendelőnek, akár mintadarabról, vagy egy tervezés szakaszában álló ötletről van szó. Fémmegmunkálás Budapesten korrekt részletekkel együtt!

 

CNC forgácsolás Budapesten ,kérjen árajánlatot cégünktől a CNC forgácsolás árak érdekében!

A CNC forgácsolás egy olyan anyagmegmunkáló módszer, amelynél a kiinduló anyagból, egy vagy a CNC forgácsolás  esetében, több előre betárazott forgácsolószerszám segítségével anyaghiányt okozunk.Ez tulajdonképpen következik a szó nevéből, azonban így egy kicsit talán leegyszerűsítettük. A forgácsolás ennél kicsit több rétű dolog, jó néhány olyan eljárás létezik, aminek tulajdonképpen a forgácsolás a gyűjtő neve.CNC marás és CNC megmunkálás cégünk fő profilja ! CNC megmunkálás Budapest és CNC marás Budapesten jól felszerelt műhelyünkben végezzük el!

 

Az alkatrészgyártáshoz és a szerszámgyártáshoz is idő kell! Szerszámgyártás árak és alkatrészgyártás árak miatt kérjen árajánlatot!