Ecom Testvérek

Ecom Testvérek útja a nemzetközi E-kereskedelem csúcsáig

Ecom Testvérek útja a nemzetközi E-kereskedelem csúcsára

A Ecom Testvérek, egy Torinóban született, részben magyar származású testvérpár, az e-kereskedelem területén elért lenyűgöző sikereikkel váltak példaképpé fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Mindössze 16 és 17 éves korukban, a pandémia idején kezdték felépíteni vállalkozásukat, ami azóta nemzetközi szinten is ismertté vált. Az Ecom Testvérek néven futó vállalkozásuk nemcsak Olaszországban és Magyarországon, hanem Európán kívül is egyre több elismerést szerez.

Ecom Testvérek

Az Ecom Testvérek története a kitartásról és az önfeláldozásról szól. A karantén alatt kezdték meg vállalkozásuk építését, ami során számos üzleti kurzust végeztek, és rengeteg időt, energiát, valamint pénzt fektettek az önképzésbe és az e-kereskedelem mélyreható megértésébe. Az Ecom Testvérek már az első webshopjukkal, melyet 2020 decemberében indítottak, jelentős, 8 millió forintos forgalmat értek el egyetlen hónap alatt. Ez a siker motiválta őket arra, hogy további hasznos tartalmakat gyártsanak a YouTube-on és az Instagramon, amivel nemcsak saját tapasztalataikat bővítették, hanem hozzájárultak egy szakértő csapat felépítéséhez is.

Az Ecom Testvérek az első magyarok közé tartoznak, akik nemzetközi szinten is elismert e-kereskedelmi vállalkozást építettek. A fiatalabb testvér még a gimnázium mellett is aktívan részt vett a vállalkozás napi ügyeinek intézésében, és az Instagram csatornájuk, mely 40 ezer követővel büszkélkedhet, menedzselését is ellátta, miközben zongorázásban is kiváló tehetséget mutatott.

Jelen vannak minden fontos közösségi média felületen

Az Ecom Testvérek az évek során több százezer eurót fektettek saját képzésükbe, céljuk ugyanis nem pusztán piaci szereplőként részt venni, hanem az e-kereskedelem területén a legjobbá válni. Jelen vannak minden fontos közösségi média felületen, beleértve a TikTokot is, ahol folyamatosan frissülő tartalmakkal jelentkeznek.

Az Ecom Testvérek egyik legnagyobb büszkesége, hogy a vállalkozás elindítása után nem sokkal, alig 17 és 18 éves korukban, már egy luxusnyaralással lephették meg családjukat. Ez az élmény nemcsak számukra volt jelentős, hanem azt is mutatja, milyen messzire jutottak rövid idő alatt.

Az Ecom Testvérek üzleti modellje különleges, mivel számos projektet és üzleti lehetőséget kipróbáltak, mielőtt megtalálták volna a sikerhez vezető utat. Tanulva a kudarcaikból és folyamatosan fejlődve, a szórakozást és a partikat hanyagolva, teljes mértékben az üzletüknek szentelték magukat. Sport iránti szenvedélyükről azonban nem mondtak le, ami kiegyensúlyozottságot és fókuszált energiát biztosított számukra.

Kezdetben a dropshipping szolgáltatással indítottak

A vállalkozásukat Olaszországból irányították, de tevékenységük fókusza Magyarországra és a kelet-közép-európai régióra terjedt ki. Kezdetben a dropshipping szolgáltatással indítottak, ami egy olyan megrendelés teljesítési módszer, ahol a vállalkozás nem tartja raktáron az általa értékesített termékeket. Később áttértek a privat label modellre, ahol már célzott termékekkel foglalkoztak, melyeket magyarországi raktárukból 2 napos szállítási idővel és utánvéttel is el tudtak juttatni a vásárlóknak.

Az Ecom Testvérek különös figyelmet fordítottak a termékek kiválasztására és a célországok piaci sajátosságaira. Kiemelten fontosnak tartották, hogy a vásárlók gyorsan kézhez kapják a kiválasztott termékeket, és értékelték a utánvétes fizetési lehetőséget. A termékminőség biztosítása érdekében egy kínai ügynök segítségét vették igénybe, aki helyben választotta ki és ellenőrizte a termékeket, valamint kapcsolatot tartott a gyártókkal, ezáltal segítve őket a legjobb áron szerezni be a termékeket.

Az Ecom Testvérek üzleti filozófiáját és törekvéseiket figyelembe véve, nem meglepő, hogy ilyen fiatalon is olyan sikereket értek el, melyek sokak számára csak álom maradnak. Az Ecom Testvérek története inspiráló példa arra, hogy a szenvedély, a kitartás és a folyamatos tanulás meghozhatja gyümölcsét az üzleti világban is.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: