Esküvői ruha és menyecske ruha választás menete!

Esküvői ruha kölcsönzés szuper esküvői ruha árakkal együtt!

Az esküvői ruha probára indenképpen időpontot kell foglalni , mert ezáltal elkerülhetik a menyasszonyok az esetleges hosszas várakozást és így lehetőségük nyílik egy minimum 1 órás személyre szabott tanácsadásra/ruhapróbára is. Tanácsadónőink hozzáértő szakmai tudásukkal ez alkalommal segíthetnek a menyasszonynak a számára leginkább megfelelő esküvői ruha kiválasztásában! Érdemes azonban minél hamarabb bejelentkezni, mert a késő délutáni és a szombati időpontok már hetekkel előre betelnek, annak ellenére, hogy az ország egyik legnagyobb esküvői ruhaszalonja vagyunk több, hatalmas próbaszobával!Esküvői ruha bérlés menetéről érdeklődjön szalonunkban!

 

Menyecske ruha bérlés és menyecske ruha kölcsönzés szuper árakon !

A régi időkben, amíg öltöztették a menyasszonyt, addig a Vőlegény néhány vendéggel és a zenészekkel az ablak alatt muzsikált, „szép hallgató nótákat húztak.” A Menyecske piros ruhába öltözött, kis kerek kötényt kötött és bojtos papucsot vett fel. A haja a koszorú alatt is kontyban volt, így feltették rá a fityulát és arra a piros kendőt, amit menyecskésen hátrakötöttek. Menyecske ruha széles választékát nyújtjuk szalonunkban !  Menyecske ruha árak miatt kérjen árajánlatot weboldalunkon!

 

A vőlegény öltöny éppen olyan fontos a nagy napon mint a menyasszonyi ruha ! Vőlegény öltöny bérlés és völegény öltöny kölcsönzés miatt keressen minket bizalommal !

Menyasszonyi ruha bérlés és menyasszonyi ruha kölcsönzés miatt lépjen kapcsolatba szalonunkkal!

Lehetőséged van teljesen egyedi menyasszonyi ruha készíttetésére is, amelyben készséggel áll rendelkezésedre gyakorlott, jelentős szakmai tapasztalattal és nagyszerű ötletekkel rendelkező varrónőnk. Akár hozott terv alapján, akár közös tervezést követően elkészíti Számodra a kívánt esküvői ruha modellt – természetesen minőségi anyagokból, rövid határidővel.A menyasszonyi ruha bérlés árak múlik azon is ,hogy a menyasszony melyik márkát és fazont válassza!