homokfúvás

Homokfúvás, kedvező homokszórás árak!

homokszórás technológiájának első hivatalos leírása Benjamin Chew Tilghman-től származik, aki 1870 október 18-án jegyeztette be a technológiát szabadalomként. A technológia során különböző, közel azonos szemcseméretű, szórható anyagokkal bombázzuk a kezelendő felületet a homokszórás területén. A szemcséket általában magas nyomású vízzel, levegővel, vagy centrifugával gyorsítjuk fel nagy sebességre a tevékenységénél. Homokszórás árak miatt vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot!

A homokfúvás olyan munkafolyamat, amely a felszín megmunkálás munkafolyamatok közé tartozik. Fúvás során egy sugarat lőnek a munkadarabra, amely köszörülő hatással van a felszínre. Ez megszabadítja a munkadarabot a nem kívánt egyenetlenségektől, korróziótól és szennyeződésektől.A fúvógépek és rendszerek különböző kiszerelésben kaphatóak. Az egyszerű  berendezések manuálisan fújják a kisebb termékeket. A homokszórás vagy más néven homokfúvás technológiája szinte a legrégebbi szemcseszórásos felülettisztítási eljárások egyike, ami nem is olyan régen váltotta fel az igen fárasztó, fizikális tisztítást, és lassú kézi csiszolást.

A homokszórás Budapest sok mindenre alkalmazott felülettisztítási eljárás volt hajdanán. Főképp épületek, kőházak, kerítések, síremlékek, és bizonyos restaurálási munkálatok elvégzésére alkalmazták. A hatékonyságával sok helyen kiszorította a magasnyomású vízalapú tisztítást és vegyszeres eljárást is. Homokszórás árak kedvező feltételekkel.! A mobil homokfúvással, szemcseszórással lehetőség nyílik fémtiszta felületek kiképzésére, fafelületek öregbítésére, antikolására, erezésére, üvegek tejesítésére, finom, vagy mély mintázására, réz, alumínium és rozsdamentes termékek gyöngyözésére.Mobil homokfúvás Budapesti telephelyünkön. Mobil homokfúvás árak miatt keressen meg minket bizalommal!

Manapság a legelterjedtebb technológia a sűrített levegős homokszórás. Ebben az esetben, egy magas nyomású kompresszor segítségével juttatjuk a szemcséket a tisztítandó felületre a homokfúvás területénél. Homokszórás árak miatt vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot! A homok, egy hermetikusan lezárt tartályban van tárolva, ahonnan a kompresszor által keltett vákuumhatás kiszívja, majd egy szórópisztoly segítségével kijuttatja a kezelt felületre a szolgálatánál. Homokfúvás árak érdekelnék, kérjen cégünktől ajánlatot!
Kisebb tárgyak esetében a mobil homokfúvás egy szórószekrényben vagy szórókamrában történik. Ez azért fontos, hogy a mobil homokszórás folyamat során a levegőbe kerülő szóróanyag és a kezelt felületről levált anyagi részecskék ne kerülhessenek a levegőbe, ha szeretne ajánlatot szerezni, kérjen irodánktól árajánlatot!

Épületek külső felújításakor gyakori probléma, hogy a régi kőburkolatokat, milyen módon tegyük ismét látványossá, tetszetőssé pont ezért találták ki a mobil homokfúvásos technikát. Másik lehetőség a kő felülettisztítása. A drótkefe, drótkorong, csiszolás és más manuális módszerek lassú és fáradságos munkával sem hoznak megfelelő eredményt nem úgy mint a felülettisztításos folyamat.