Homokszórás Fót területén kedvező homokszórás árak mellett!

A homokszórás a szemcseszórásos eljárások  egyikéhez tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy adott felületet. A homokszórás segítségével a finom felületek durvábbá, durva felületek finommá tehetőek, valamint a csiszoló (jelen esetben homok) anyagok koptató hatása miatt a kezelt felületen megtapadt idegen anyagok, szennyeződések eltávolíthatóak legyenek.
Festett, vagy korrodált fém illetve beton felületek szennyeződéseinek eltávolítása különböző tisztasági fokozatokban. Homokszórás Budapest és homokszórás Dunakeszi területén is elérhetőek vagyunk.

Homokfúvás árak miatt keressen minket bizalommal!

A legjobb, legdrágább festék/bevonat sem nyújthat megfelelő védelmet a korrózióval szemben, ha az a bevonat alól, belülről is dolgozik. A megfelelő felület előkészítés legalább olyan fontos, mint maga a felületkezelés/bevonás. Homokfúvással mindenféle fémfelületről eltávolítható a nem kívánt rozsda, reve, régi festék/bevonat. Az így kapott, új, fémtiszta felület pedig tökéletes alap a további kezelésekhez: fényezés, porszórás, horganyozás, stb.Homokfúvás Budapest,homokfúvás Dunakeszi,homokfúvás Fót területén előrre egyeztetett időpontban!

 

Felülettisztítás árak és felületkezelés árak miatt kérjen árajánlatot!

A felülettisztítás sűrített levegőbe vegyített homokszemcsékkel történik. A homokfúvás előnye közé sorolható, hogy különböző méretű és finomságú szemcséket (szóróanyagot) alkalmazhatunk az egyes munkáknál. Ezzel a technológiával elérhető az is, hogy a sima felületet érdessé, durvává, a durva felületeket pedig simábbá koptassuk.Keresse cégünket bizalommal ha felülettisztítás Dunakeszi,felülettisztítás Fót ,felülettisztítás Budapest területén lenne szüksége.

 

Szemcseszórás Budapest és szemcseszórás Dunakeszi területén korrekt feltételekkel!

Azonban ahhoz, hogy tartóssága és szépsége időtálló maradhasson, felületkezelési eljárások alkalmazására van szükség. Ezen  eljárások egyike a szemcseszórás, vagy ismertebb nevén homokszórás melyet csak az alkalmazott szóróanyag  különbözteti meg egymástól. A szemcseszórás alkalmazásakor a finom szemcseanyagot egy közvetítő anyaggal nagy sebességre gyorsítjuk, mely szemcsék a becsapódás során e fém felületén lévő szennyező és korrodált részecskéket a felületről leválasztva repítik tovább. Az alkalmazott szemcse nagy sebességű mozgási energiáját nagy nyomású levegőkompresszor biztosítja.Szemcseszórás Fót területén szuper szemcseszórás árak mellett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük