kílma

Klíma karbantartás,klíma telepítés Budapesten kedvező árakon!

Klíma árak és klíma telepítés árak cégenként eltérhet!

 

Klíma Budapesti üzletünkben személyesen és online is megvásárolható!A legtöbb klíma  telepítésnél a kültéri és a beltéri egység megbízható összekötésére elegendő a 3 folyóméter csővezeték, ezért díjainkat erre a távolságra kalkuláltuk ki . Ha a szerelési távolság láthatóan nagyobb, mint 3 méter, Ön is tud szerelési díjat kalkulálni, hiszen a 3 m feletti telepítési távolság telepítési díja 6.900,- forint + áfa méterenként. Hűtőkör kiépítése falhoronyban, véséssel (visszajavítás nélkül) 3.000,- Ft + áfa / folyóméter. A szerelési díj nem tartalmaz villamoshálózat bővítési költségeket (ha pl. az Ön otthonában a villamoshálózat nem bírja el a klíma okozta többlet terhelést és bővíteni kell a hálózatot). Klíma telepítés Budapesten ingyenes felméréssel vállaljuk !

 

Klíma akció,akciós klíma cégünknél online is !

 

A klímaszerelést mindig a megfelelő készülék kiválasztása előzi meg.Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne.  Sajnos  a klímaszerelés Budapest területén nem mindig megfelelően van megoldva .Vannak olyan „szakemberek” akik nem megfelelő módon dolgozik ! Klímaszerelés árak miatt kérjen árajánlatot. Klímaszerelőnk profi klíma szerelést vállal Budapest egész területén.

 

Klímabeszerelés árak kedvezően!

A klímabeszerelés nagyon sűrűn a kültéri egység elhelyezésének problémái miatt oly nehéz. A klímabeszerelés előtt klímaszerelőnk klíma felmérést végez majd utána áll neki a munkának. A klímabeszerelés Budapest területén is mehet zökkenő mentesen ha profi klímaszerelőt hív . A klíma karbantartás nagyon fontos tényező ,hiszen ha nincs rendszeresen karbantartva és tisztítva rengeteg baktérium megtelepedig a klímában ami fertőzéshez vezethet. Klíma karbantartás árak miatt keressen minket bizalommal.A klíma árak szereléssel mindig olcsóbbak .A klíma szereléssel együtt kedvező feltételekkel.