Masszázsmedence vásárlás cégünknél szuper árakon!

Masszázsmedence vásárlás és a jakuzzi vásárlás is megoldható már akár online is !

A masszázsmedence,masszázsmedencék  vagy más néven jakuzzi (néha tévesen masszázskád) legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz, és nem kell osztoznod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod, és olyan hőmérsékletű a víz, ami számodra a legkellemesebb.A felfújható jakuzzik teljes szettben érkeznek egyetlen dobozban. A csomag része a felfújható medence test, a beépített vízforgató, a medence takaró, az alátét fólia és a medence vízmelegítő és a használati útmutató.Masszázsmedence árak és jakuzzi árak miatt kérjen árajánlatot ,hiszen rengeteg medence és jakuzzi közül tud válogatni weboldalunkon.

 

Az infrasugárzók éppúgy melegítik testünket, mint a természetes napfény (annak káros hatásai nélkül), azaz az infrasugarak mélyen behatolnak a bőrünk alá, és ott alakulnak át hővé – így melegítik fel a testünket. A hagyományos finn szauna a kabin levegőjének hőmérsékletét emeljük meg igen magas hőmérsékletre, majd ez a levegő melegíti fel a testünket. A finn szaunák megtekinthetőek üzletünkben ! Finn szauna árak ,infra szauna árak,szauna árak miatt kérjen árajánlatot e-mailben!

 

Infrakabin vagy infra szauna?Melyiket válasszuk?

Ha egy feketetestet hőhatás ér, akkor az egy adott hullámhosszúságú sugárzást fog kibocsátani, ebben az esetben hősugárzást. Nagyon fontos, hogy ez a hullámhosszúságú sugárzás egy bizonyos hőfok alatt maradjon, ami ideális esetben 54-60 fokot jelent. Ez teszi lehetővé testünk számára az infravörös sugarak optimális elnyelődését. Ha egy infra  szauna sugárzója ennél magasabb hőmérsékletre melegszik,akkor az nem a megfelelő hullámhosszúságú sugarakat fogja kibocsátani, tehát nem lesz terápiás hatású az infrakabin,infrakabinok.

A fürdőszoba bútor vásárlás menete!

A fürdőszoba berendezése a szaniterekkel nem ér véget. A fürdőben szükséges eszközök, törölközők, fürdőalkalmatosságok tárolására különböző fürdőszoba bútorok állnak rendelkezésre. Válasszon funkcióban a család szokásaihoz illeszkedő, megjelenésben pedig a fürdő designjához passzoló fürdőszoba bútort.Cégünk fürdőszobai szekrényfürdőszoba faliszekrény, fürdőszobai alsó szekrény széles választékát nyújtja Önnek!