mi a hajbeültetés menete?

Kozmetikai sebészet Sopron területén szuper klinikánkon történik !

A plasztikai sebész mellett a magasabb szintű kozmetikai sebészet és  beavatkozások ,lézeres kezelések segíthetik a plasztikai beavatkozást követő sebgyógyulás felszívódását.
Megelőzésként pedig javítható a bőr ellenálló képessége, minősége csökkentve ezáltal is a műtét utáni szövődmény, komplikációk  kialakulását.Kozmetikai sebészet árak kedvező részletekkel !

 

Lézersebészet Sopronban több éves tapasztalattal!

Klinikánkon a lézersebészeti műtéteket operációs lézerekkel végezzük. A lézerfény speciális tulajdonságai miatt nagy energiát képes kis felületen továbbítani, ami a sejtekbe hatolva, azok víztartalmát gőzzé változtatva, mintegy „felrobbantja” a sejtet. A lézersebészetben nagy pontossággal irányított lézerfény csak a kóros szövetet párologtatja el, miközben annak környezetét megkíméli, ezért gyorsabb a sebgyógyulás.Lézersebészet árak miatt kérjen árajánlatot.

 

Esztétikai sebészet Sopronban szuper esztétikai sebészet árak mellett!

Egyre gyakoribban a nem műtéti esztétikai sebészet  beavatkozások, amik gyakorlatilag ambuláns módon elláthatók, amit az angol szakirodalom „lunch time” kezelésnek hív, amik akár ebédidőben, munka után is elvégezhetők és a páciensek visszatérhetnek azonnal a korábbi életmódjukhoz. Miért jobb a magán sebészet mint az állami sebészet?Talán hamarabb kap időpontot az ember és nagyobb odafigyelést is ! Magán sebészet Sopronban is található ha beírja a keresőbe ! Magán sebészet árak kedvező feltételekkel.

Az általános sebészeti ellátást végző orvosaink mindannyian rendelkeznek kórházi háttérrel, bizonyos területeken lehetőség van egynapos sebészeti ellátásra is.A rendeléseinken jelentkező pácienseinket abban az esetben is menedzseljük, ha klinikánkon közvetlen ellátásukra a diagnosztikai ténykedésen kívül egyéb lehetőség nincs!Általános sebészet Sopronban több éves tapasztalattal! Mi a különbség az általános sebészet árak és az egynapos sebészet árak között?

 

Botox kezelés az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb kozmetikai eljárás.

Gyors, biztonságos és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére vagy megszüntetésére. Néhány apró injekció és a botox kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti például a szem alatti szarkalábakat, a homlok vízszintes ráncait. Amellett, hogy elsimítja a finom ráncokat, a botox kezelés hasznos a túlzott izzadás megszüntetésére, a migrénes fejfájás kezelésére is.Botox kezelés Soproni magánklinikánkon korrekt botox kezelés árak mellett!

 

Szemhéj korrekció Sopron területén klinikánkon!

A felső és alsó szemhéj bőre az idő múlásával a bőr tartószerkezetének gyengülése miatt könnyen ráncossá válhat, megereszkedhet. Az életkor előrehaladtával a szemhéj elvékonyodik, a bőr a szemhéjra rálóg, ezzel a látást zavarja és a sminkelésben is nehézséget jelent.ilyenkor van szükség a szemhéj korrekcióra is.

Akit zavar a hajhullás, kopaszodása azok szeretnének hajbeültetést végeztetni.Hajbeültetésnél saját hajat ültetünk át, így a hajbeültetési műtét eredményességét mindig az adott paciens adottságaihoz és elvárásaihoz viszonyítva tudjuk  felállítani. Hajbeültetés  Sopronban ,keresse klinikánkat bizalommal! Hajbeültetés árak miatt kérjen árajánlatot weboldalunkon.